COVID-19

Covid 19 Salon maatregelen


Terug opstarten zal gepaard gaan met enkele verplichtingen langs beide kanten om alles veilig te laten verlopen. Ik heb alles voorbereid om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder leg ik alles even uit. 


Verloop salon maatregelen


  1.  Kom op tijd en alleen, Ik ga mijn uiterste best doen alle klanten een beetje te spreiden zodat er steeds maar één klant in het salon is. Hierdoor kan het zijn dat ik op voorhand of de dag zelf u contacteer om een beetje later te komen. Alle afspraken die er al opstaan blijven gewoon staan.
  2. Wanneer u toekomt zal ikzelf de deur voor u openen, u dient steeds een eigen mondmasker te dragen de volledige duur van de afspraak (behalve tijdens een gelaatsbehandeling of ontharing van bovenlip, hals of wangen). Indien u er geen heeft of vergeten bent kan u voor 1€ bij mij één kopen. Ikzelf zal ook steeds een mondmasker dragen. 
  3. In de hal is er desinfecterende handgel voorzien, gebruik deze voor u het salon binnenkomt.
  4. Als u voor gelnagels of manicure komt zal ik u verzoeken om de handen te wassen in het toilet of de cabine, er is desinfecterende handzeep en papieren handdoekjes voorzien ook ik zal dit doen en aller tijden handschoenen dragen. Hierna mag u plaatsnemen aan de tafel, hier zal een preventiescherm (hoestscherm) staan, u mag uw handen aanbieden onder het scherm op het kussen.
  5. Als u voor een andere behandeling komt zal ik u begeleiden naar de cabine, er zal op de behandeltafel een papier of wegwerphoes liggen deze wordt steeds vervangen na elke klant. Er wordt zoveel mogelijk papier gebruikt, indien er handdoeken worden gebruikt worden deze na elke klant steeds gewassen op 60° Ik zal aller tijden zelf een mondmasker, schort en preventie scherm dragen (face shield).
  6. Als u wenst kan u na de behandeling uw handen wassen. Ook bij de kassa zal een preventiescherm staan, u kan zowel cash met bankcontact alsook contactloos of met payconiq betalen. Er staan stokjes om uw code mee in te tikken. Gelieve het maken van nieuwe afspraken zo soepel mogelijk te laten verlopen, door reeds thuis al eens uit te zoeken wanneer u graag komt, dit om zo weinig mogelijk tijd te verliezen, aangezien elke behandeling meer tijd in beslag zal nemen door de maatregelen. Ik ben deze week reeds telefonisch bereikbaar voor nieuwe afspraken. 
  7. Na elke klant word alles uitgebreid ontsmet gelieve zelf zo weinig mogelijk aan te raken om dit proces te vergemakkelijken. Helaas mag ik geen drank meer aanbieden, ook zijn smartphones verboden gelieve deze in uw handtas te houden.
  8. Indien er toch meer dan één klant binnen is gelieve dan zoveel mogelijk de afstand te respecteren.
  9. Heel belangrijk! Wanneer u of iemand in uw gezin zich niet goed voelt en/of ziektesymptomen vertoont blijf dan thuis en verzet de afspraak naar een later tijdstip, Hierin zal ik zeer soepel zijn en u een volgende afspraak garanderen. Dit alles geldt zowel voor u als voor mij.
  10. Ik ga er alles aan doen, om jullie veiligheid te garanderen, maar in de eerste plaats is het mijn doel u te laten genieten van uw welverdiende behandeling!


Als u over deze maatregelen vragen heeft mag u mij altijd contacteren 

Ik wil u ook bedankten voor uw geduld en dat u er terug voor kiest om u te laten verwennen en mooi maken bij Beauty & Nails Shanna.ADRES


Dokter Cuypersstraat 10

2630 Aartselaar

03/293.73.23 

info@beautyandnails-shanna.be

OPENINGSUREN


Zo -  ma:  gesloten

Di - wo - do - vr : 9u tot 18u

Za : 9u tot 15u

Enkel na afspraak

© Copyright. All Rights Reserved.