Permanente Ontharing

Intake gesprek gratis, bij aankoop van een

abonnement 5 + 1 Gratis (Totaalbedrag dient in één keer betaald te worden)


2 zones - 10% 

3 zones - 15%

4 zones - 20% (vanaf)

Promo's

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Sutech Diode Laser Quatro deze beschikt over de allernieuwste lasertechniek die momenteel verkrijgbaar is op de markt. Deze onderscheidt zich van alle andere lasers en IPL-apparaten door maar liefst 4 golflengtes: 755 nm, 808 nm, 1064 nmén 940 nm (nieuw!). Veiliger én grondigere haarverwijdering. Dit maakt dat we alle huidtypen en de meeste haarkleuren kunnen behandelen. 

Hoe werkt een Permanente ontharing
Deze permanente ontharingsmethode richt zich op het vernietigen van de haarzakjes met laserstraal van één specifieke golflengte. De laserstraal wordt omgezet in warmte en via het pigment in de haar doorgegeven naar de haarwortel en deze daar vernietigd.


Hoe vaak heb ik een behandeling nodig?

Het aantal benodigde behandelingen voor laserontharing varieert sterk van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren zoals haarkleur, huidskleur, haardikte, genetica, hormonale niveaus en het te behandelen gebied.


Gemiddeld zijn er ongeveer 4 tot 6 behandelingen nodig om een aanzienlijke haarvermindering te bereiken in uitzonderlijke gevallen

8 behandelingen. Deze behandelingen worden meestal met tussenpozen van 4 tot 8 weken uitgevoerd, afhankelijk van het behandelde gebied en de groeicyclus van het haar.


Moet ik mijn haren laten groeien?

Nee juist niet. We vragen om de haren voor de behandeling af te scheren. Wel zien we de beharing eerst graag even om goed te kunnen beoordelen met wat voor haar we te maken hebben. Dit beoordelen we tijdens het intakegesprek.


Doet laserontharen pijn?

De Sutech diode wave quatro, heeft een gekoelde kop die tot wel - 13 kan gaan, dit maakt dat de behandelde zone altijd gekoeld blijft en niet helemaal opwarmd. Dit zorgt ervoor dat de behandeling bijna volledig pijnloos ervaren wordt.


Kan iedereen permanent onthaard worden? Wat is een onderhoudsbehandeling?

Bij permanente ontharing wordt de laserstraal geleid door het pigment in het haartje, dus mensen met grijze haren zonder pigment kunnen we hierdoor niet ontharen. lichteblonde haren of zeer dunne haren kunnen veel meer behandelingen nodig hebben. 


Haren zijn soms in staat zichzelf te herstellen of kunnen door hormoonschommelingen opnieuw worden aangemaakt. Wij adviseren daarom de beharing goed in de gaten te houden en eventueel één keer per 2 jaar een onderhoudsbehandeling in te plannen.

Na de initiële reeks behandelingen kan onderhoud immers vereist zijn om eventuele resterende haren of nieuwe haren aan te pakken die later kunnen groeien als gevolg van genetische factoren of hormonale schommelingen. Maar dit is niet altijd het geval.


Hoe definitief is definitief ontharen?
Laser ontharen is een van de meest effectieve manier om van ongewenste haargroei af te komen. Na de behandelingen zijn alle haartjes op die plek definitief weg, maar haargroei zal nooit 100% verdwijnen. Dat is met geen enkele behandeling mogelijk.


We gaan uit van 90% vermindering in haargroei. Dit is nog altijd meer dan er met andere ontharingsapparatuur te behalen is. Wat overblijft zijn meestal hele dunne haartjes die niet gezien worden door de laser.


Contra-indicaties

Hoewel laserontharing zeer veilig is, zijn er enkele contra-indicaties of situaties waarin het mogelijk niet geschikt is of voorzichtig moet worden benaderd. Hier zijn enkele mogelijke contra-indicaties voor laserontharing:

Zwangerschap en borstvoeding, epilepsie, pacemaker, diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen), tatoeages in het te behandelen gebied.


Gebruik van bepaalde medicijnen: Sommige medicijnen, zoals antibiotica of medicijnen die de gevoeligheid van de huid voor licht verhogen, kunnen de gevoeligheid voor laserbehandelingen vergroten. Overleg altijd met je arts of dermatoloog over mogelijke interacties tussen medicijnen en laserbehandelingen.


Geschiedenis van bepaalde huidaandoeningen: Mensen met bepaalde huidaandoeningen, zoals actieve eczeem, psoriasis of lupus, kunnen mogelijk niet in aanmerking komen voor laserontharing vanwege het risico op verergering van de aandoening.

Waarop Letten bij laserontharing?

- 48u op voorhand geen deo voor het laseren van de oksels.

- Geen make-up voor het laseren van het gelaat.

- De haren op voorhand scheren. haren moeten kort zijn.

- Niet waxen 6 weken voor de laserbehandeling, u mag wel scheren.

- Minstens 1 week wachten met sauna of stoombad en scrubs.

- Blijf minstens 2 weken uit de zon met de behandelde zone.

- Gebruik altijd SPF 50 op de behandelde zone.

- Wacht minstens 6 weken met de behandeling na een zonvakantie.

- De huid mag niet zon of zonnebank gebruind zijn.

- Gebruik geen zelfbruiner minstens 1 week voor en 1 week na de behandeling.