Prijslijst

Huidanalyse

Gratis in combinatie met een meet & treat, huidverbeterende behandeling, kuur, behandelplan of bij aankoop van producten ter waarde van 79€

Huidanalyse 

45min

Met het Lightskin huidanalyse apparaat, kunnen we doormiddel van foto's haarscherp zien wat het blote oog niet kan zien. Hiermee kan ik de huidanalyse nog grodiger uitvoeren, om zo tot een ideaal behandelplan te komen, en uw huid weer te doen stralen. 

Meet & Treat

120min

Huidanalyse, intake en behandelplan in combinatie met een huidverbeterende behandeling. Ideaal als je wil starten met huidverbetering en / of verjonging (eerste afspraak).

€  45

€ 99 / 115

Gelaatsbehandelingen

Deze behandelingen worden aangepast aan uw huidtype. (Ontharing wenkbrauwen inbegrepen.)

Mini gelaatsbehandeling/ reinigende gelaatsbehandeling

45min

Voor een snelle opfrissing van de huid. Geschikt voor jonge huid of mensen met weinig tijd. Bevat een reiniging, peeling,

ontharing wenkbrauwen, masker en dagcrème. Alles aangepast aan uw huidtype.

Basis gelaatsbehandeling

60min 

Een ontspannende behandeling geschikt voor elk huidtype zonder uitgesproken huidproblemen. Ideale kennismakingsbehandeling. Bevat reiniging, peeling, ontharing wenkbrauwen, verwijderen comodonen en/ of  gerstekorrels, gelaatsmassage, masker en dagcrème. Alles aangepast aan uw huidtype.

Specifieke gelaatsbehandeling

75min

Voor mensen met een uitgesproken huidprobleem zoals gedeshydrateerde, rijpe, vermoeide, gevoelige, rosecea, of hyperpigmenatie enz... of mensen die een extra welness gevoel willen. Bevat reiniging, peeling, ontharing wenbrauwen, verwijderen comodonen en/ of gerstekorrels, serum, gelaatsmassage, oogmasker, masker en dagcrème. Alles aangepast aan uw huidtype.

Intensieve gelaatsbehandeling

90min 

Deze onderstaande behandelingen zijn intensief huidverbeterend die de huidveroudering zichtbaar tegenhouden en verbeteren. Dit met zeer innoverende, diep werkende bestanddelen. Bevat reiniging, dieptereiniging, peeling,  ontharing wenkbrauwen, verwijderen van comodonen en/of gerstekorrels, serum, gelaatsmassage, intensief masker (vlies of alginaat) oogmasker en dagcrème.

Oat lift mannen gelaatsbehandeling

80min

Speciaal geformuleerd om de delicate huid van de man extra comfort te bieden. Antioxidanten stimuleren het natuurlijk

beschermingssysteem van de huid en verminderen ontstekingen door ingegroeide haartjes. De innoverende diepwerkende

bestanddelen verbeteren de huidveroudering. Bevat reiniging, dieptereiniging, peeling, eventueel ontharing wenkbrauwen,

verwijderen comedonen en/ of gerstekorrels, serum, gelaatsmassage, oogmasker, masker (vlies) en dagcème.

Bovenlip of kin ontharen (kan extra bij eender welke gelaatsbehandeling)

Dieptereiniging (kan extra bij basis- of specifieke gelaatsbehandeling)

liposomatische peel (kan extra bij eender welke gelaatsbehandeling)

Dit is een liposomatische peeling, een peeling op basis van zuren maar zonder downtime.

Decolleté behandeling (kan extra bij eender welke gelaatsbehandeling)

Diepwerkende versteviging van hals en decolleté, verminderen rimpels, huid word glad, vitaal en stevig.

Collagen eye pads (kan extra bij eender welke gelaatsbehandeling)

Intensief liftend en ontzwellend oogmasker.

Helight led-therapie als supplement bij huidverbeterende behandeling

15min

Gelaatsmassage (kan extra bij huidverbeterende behandelingen waar geen massage bij is)

Hydropeel (Premium Facial) kan enkel als supplement bij huidverbeterende behandeling

Deze unieke hydrodermabrasie behandeling zorgt voor het intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid waardoor er een directe ‘glow’ ontstaat. Het verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen tot diep in de poriën. Een zuiverdere huid na slechts 1 behandeling!

Oxypot (Premium Facial) kan enkel als supplement bij huidverbeterende behandeling

Deze unieke hydrodermabrasie behandeling zorgt voor het intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid waardoor er een directe ‘glow’ ontstaat. Het verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen tot diep in de poriën. Een zuiverdere huid na slechts 1 behandeling!

Premium Facial als supplement bij huidverbeterende behandeling (max 3 koppen)

Door de extreme hoge concentratie aan werkstoffen van de meest zuivere, farmaceutische kwaliteit, balanceert de behandeling op de grens tussen cosmetica en het medische. De werkstoffen worden ingesluist met ons Premium Facial toestel, 7 verschillende koppen die de huid een veilige maar extreem diepe verzorging bied. We werken zowel op dieptereiniging, verzorging als anti-aging. geschikt voor alle huidtypes.

Dermaplaning 

30min

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid. 

Verwijderen van veel comedonen of gerstekorrels (kan bij eender welke gelaatsbehandeling bijgeboekt worden)

Basis make-up (na een gelaatsbehandeling)

foundation, blush, mascara, ooglijntje, eventueel lipstick

€  45

€  55

€  69

€  85 / 89

€  89

€  8

€  10

€  20

€  35

€  12

€  15

€  10

€  35

€  35

€  49

€  49

€  10

€  15

Huidverbetering

Deze behandelingen worden samen besproken, aangepast aan uw huidtype of huidprobleem en gewenste resultaat 

(ontharing wenkbrauwen inbegrepen)


Intensieve huidverbeterende gelaatsbehandeling

90min a 105min

Deze onderstaande behandelingen zijn intensief huidverbeterend die de huidveroudering zichtbaar tegenhouden en verbeteren. Dit met zeer innoverende, diep werkende bestanddelen. Als extra zit hier alles in dat je huid nodig heeft op dat moment bv een dieptepeel enz... Bevat reiniging, dieptereiniging, peeling, extra dieptepeeling, ontharing wenkbrauwen, verwijderen van comodonen en/of gerstekorrels, serum, gelaatsmassage, intensief masker (vlies of alginaat) oogmasker en dagcrème.

X- Cellence (anti-aging / ontspannende wellness  behandeling)

105min

Behandeling op basis van CT-Phyto-Celline dit is een plantaardige stamcel die onze lichaamseigen stamcellen beschermt, laat herleven en stimuleert om steeds weer nieuwe huidcellen aan te maken, ongeacht leeftijd. Ideaal als u een echte rust en wellness behandeling wil Bevat: reiniging, dieptereiniging, peeling, ontharingwenkbrauwen, verwijderen comedonen, massage, vliesmasker, drukpuntmassage, dagcrème.

Estethische (chemische) Peeling / ideaal in kuur aantal behandelingen wordt besproken tijdens de huidanalyse (+ led therapie)

Door middel van peelings kunnen we een heel deel huidproblemen verbeteren: huidveroudering, pigmentvlekken, acné, littekens, oneffenheden, open poriën enz… Het resultaat is een fijnere, frisse teint met een verbeterde huidstuctuur minder pigmentvlekken en meer elastisiteit. De exfoliatie geeft een diepe reiniging. Beste resultaat in een opbouwende kuur. Prijs afhankelijk van soort peeling, vanaf:

Micro- needling / ideaal in kuur (ideaal min. 4 behandelingen ) aantal behandelingen wordt besproken tijdens de huidanalyse

Dit is een bewezen doeltreffende anti-aging techniek waarbij we met een toestel kleine microscopische gaatjes gaan maken in de huid. Dit gaat er voor zorgen dat actieve bestandsdelen dieper in de huid kunnen en de collageenproductie wordt gestimuleerd.  Om zo een zichtbare steverige huid te bekomen. Beste resultaat in kuurvorm, of in combi met een andere behandeling. Inclusief thuisverzorging voor 2 dagen.

Microneedling + Hals

Microneedling ogen

Helight led-therapie (kan als supplement bij eender welke gelaatsbehandeling 15€)

30min

Lichttherapie om de je huid extra te ondersteunen en om het resultaat te versterken. Kan afzonderlijk of in een behandeling geïntegreerd worden.

Bio Peel / ideaal in kuur 3 behandelingen

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. 

Dermaplaning treatment / intensive (125€) / kan als supplement bij ander huidverbeterende behandeling (49€)

90min

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid. Dermapaning treatment: reiniging, wenkbrauwen ontharen, dermaplaning, enzyme peel, serum, masker / Intensive: reiniging, wenkbrauwens en of bovenlip ontharen, dermaplaning, enzyme peel, dieptereiniging, serum, massage, masker (intensievere producten)

Carboxy treatment / intensive (115€) / ideaal in kuur 3 behandelingen

60 min / 90min

CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren dit zorgt voor een diepe hydratatie en anti-aging. Carbocy treatment: reiniging, peel, wenkbrauwen ontharen, carboxy, serum, korte massage, masker / Intensive: reiniging, peeling, wenkbrauwen ontharen, carboxy, dieptereiniging, serum, massage, masker (intensievere producten)

Premium Facial treatment (toestel) / + Rebio Botox 

Door de extreme hoge concentratie aan werkstoffen van de meest zuivere, farmaceutische kwaliteit, balanceert de behandeling op de grens tussen cosmetica en het medische. De werkstoffen worden ingesluist met ons Premium facial toestel, 7 verschillende koppen die de huid een veilige maar extreem diepe verzorging bied. We werken zowel op dieptereiniging, verzorging als anti-aging. geschikt voor alle huidtypes.

Green Sea Peel

Natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd.  

PD 13 Therapie acne behandeling (Ideaal in kuur)

Het wordt ook wel een medicatievrije behandeling genoemd ter voorkoming van het terugkeren van acne die de activiteit van de talgklieren vermindert en acne-kiemen doodt. 

Spot out treatment / bestaat uit 2 behandelingen inclusief 2 thuis verzorgingsproducten

is een behandeling om hyperpigmentatie te verwijderen. Door deze behandeling worden donkere vlekken geëlimineerd en verminderd met behulp van het remmen van het melanogenese proces.

€  115

€  115

€  90

€  129

€  149

€  65

€  30

€  90

€  90 / 125

€  90 / 115

€  149 / 169

€  120

€  115

€  350

Wenkbrauwen kleuren

Wenkbrauwen kleuren + ontharen (supplement bovenlip ontharen +8€)

Wimpers kleuren

€  14,00

€  27,00

€  18,00

Wenkbrauwen / shapen of pincet

Wenkbrauwen + bovenlip

 kin / wangen / hals / bovenlip (bovenlip in combi met andere verzorging 8€)

Bovenlip + kin

Volledig gelaat / combi gelaatsverzorging

Oksels

Bikini (lies)

String

Brasillian zonder bilnaad

Brasillian met bilnaad

Armen

Onder- (+knie) of bovenbenen

Volledige benen

Volledige rug / borst

Schouders / buik / billen met bilnaad

€  13 / 15

€   21

€   10 / 8

€   18

€  30 / 28

€  14

€  18

€  22

€  33

€  40

€  20

€  24

€  39

€  30

€  20 / 30

Dag Make-up

60min

Avond Make-up

75min

Make-up Demo (gratis bij aankoop van min 40€ aan Bellapierre make-up producten)

30min

€  50

€  65

€  25

Permanente Ontharing Dames

Prijs per behandeling. Bij aankoop van een abonnement 5 + 1 GRATIS. Intake gesprek (30min) gratis

Promo : Vanaf 2 zones - 10% / 3 zones - 15% / 4 zones - 20%

Bovenlip

Kin

Bovenlip + kin

Jukbeenderen / Bakkebaard

Hals / Nek / Wangen

Volledig gelaat

Tussen de wenkbrauwen

Bikinilijn (lies)

Bikini uitgebreid 

Brazillian + bilnaad 

+ Stuk binnenkant bovenbenen

Navellijn

Tepelhoven

Oksels

Onderarmen / volledige armen

Onderbenen + knie + voet / bovenbenen

Volledige benen

Onderrug / bovenrug / buik / billen

Handen / voeten

Vingers / tenen

Permanente Ontharing Heren

Prijs per behandeling. Bij aankoop van een abonnement 5 + 1 GRATIS. Intake gesprek (30min) gratis

Promo : Vanaf 2 zones - 10% / 3 zones -15% / 4 zones - 20%

Nek / hals

Jukbeenderen

Tussen de wenkbrauwen

Oksels

Schouders

Borst

Buik / billen

Borst + Buik

Volledige rug + schouders

Onder / bovenrug

Volledige armen

Volledige benen

Handen of voeten / vingers of tenen

Neus / oren

€  50

€  50

€  80

€  50

€ 70

€ 130

€ 35

€ 90

€ 120 

€ 150

+ € 50

€  70

€  50

€  85

€ 120/ 160

€ 160

€ 290

€ 150

€ 50

€ 35

€ 75

€ 50

€ 35

€ 90

€ 150

€ 160

€ 150

€ 290

€ 290

€ 150

€ 170

€ 300

€ 60 / 40

€ 35