Helight Led-Therapie

Led-therapie of Fotodynamische therapie kent veel toepassingen, in de medische wereld wordt fotodynamische therapie reeds jaren toegepast bij het behandelen van huidkanker, in de cosmetische wereld wordt deze ingezet om een huid te verbeteren.


- Stimuleert het natuurlijk herstelproces (huidherstel)

- Stimuleert de productie van collageen

- Pakt oppervlakkige lijntjes aan

- Bevordert de gezondheid van de huid door de huid energie te geven

- Zeer doeltreffend bij bacteriën zoals acné

- Egaliseert de huid 

- Goed tegen striemen en littekens

- Helpt tegen Haaruitval en stimuleerd nieuwe haargroei

- Anti stress 

Wat is led therapie?

Iedere cel is in staat om licht te absorberen. Dankzij de opname van de intensiteit van het licht is een huidcel in staat te herstellen en te verjongen. Om resultaat te behalen is het essentieel dat de LED die toegepast wordt, niet alleen krachtig genoeg moet zijn, maar dat deze ook zeer precies en continu de juiste lichtintensiteit moet kunnen afgeven. Deze LED in combinatie met krachtige actieve ingrediënten zorgen voor een versterkend effect van de huid. 


Voor wie?

LED-lichttherapie is een natuurlijke, niet-invasieve behandeling voor alle leeftijden, huidtypes en huidtinten. Het zet de huid aan tot regeneratie, geeft volume aan de huid waardoor je een mooie gloed en gelijkmatige teint krijgt. Daarnaast is LED therapie ook uitermate geschikt voor mensen met een problematische of gevoelige huid zoals rosacea, irritatie en eczeem. Led-therapie is in verschillende behandelingen geïntegreerd of kan bij elke behandeling extra ingeschakeld worden.

 Led-therapie behandeling (30min)

30€

Led-therapie als supplement bij behandeling

15€