CO2 -Carboxy Therapie

Wat kan men bereiken met Carboxy therapie?

- Verhoogd de hydratatie en doorbloeding in de huid
- Verbetert de huidtextuur en kleur
- Verbetert de huidtint

- Verhoogt de elasticiteit en vermindert rimpels
- Werkt gunstig tegen Rosacea en couperose
- Versterkt de spieren
- Werkt gunstig tegen wallen en donkere kringen
- Poriënvernauwing
- Vermindert acne 

CO2 carboxy therapie is dé sleutel naar een stralende, jonger ogende huid. Deze revolutionaire, naaldvrije carboxy therapie behandeling boost het metabolisme van de huid, voorziet de huid van meer zuurstof én diepe hydratatie. Na de behandeling ziet de huid er helder, gezond, egaal, en soepel uit. Bovendien worden lijntjes verminderd en nemen ongewenste zwellingen af.


Hoe werkt Carboxy therapie?

We brengen op het gelaat een speciale gel aan in combinatie met een masker. Vanaf de moment de gel in contact komt met het masker wordt er CO2 gegenereerd die zich zal verspreiden doorheen de huid en gelaatspieren. De huid zal hierdoor extra zuurstof en rode bloedcellen aangevoerd krijgen met een energieboost tot gevolg. Bovendien wordt de bloed- en lymfecirculatie extra geactiveerd, waardoor vochtophopingen en donkere verkleuringen zullen verminderen.

De CO2 carboxy therapie kan uitgevoerd worden als losse behandeling. Maar kan ook in combinatie met andere behandelingen zoals microneedling, dermaplaning en een esthetische peeling een ongeziene boost geven! Beste resultaat in kuur om de 14 dagen.

 CO2 Carboxy therapie

89€

CO2 Carboxy therapie intensive

130€

CO2 Carboxy therapie in combi. met huidverbeterende beh.

49€