Spot out

De Spot Out Kit is een behandeling om alles soorten en diepgelegen hyperpigmentatie te elimineren en te verminderen, zoals melasma, ouderdomsvlekken, chloasma, zonnevlekken. Deze behandeling is ook geschikt voor de donkere huid!

Tevens egaliseert het de toon en glans van de huid. Daarnaast heeft het anti-aging factoren en is het een zeer effectieve behandeling voor acne en littekens.

Hoe werkt het?

De totale behandeling bestaat uit 3 salonbezoeken.


Behandeling 1 is een voorbereidende behandeling (peeling) op de Spot Out Treatment. Na 5-10 dagen kom je terug langs voor

behandeling 2, de Spot Out Treatment. We brengen het masker aan en hiermee ga je naar huis. De kleur van het masker is zeer licht bruin en vrij doorzichtig en dus niet héél opvallend.


Het masker moet 6-12u inwerken, afhankelijk van je huidtype. Zorg dus dat je die dag geen plannen meer hebt of geen boodschappen meer moet doen! Na 2 maanden kom je nog een keer langs voor een check-up.


De voorbereidende behandeling en de Spot Out Treatment zijn deel 1 van de totale behandeling. Deel 2 bestaat uit de nazorg. Je zet de behandeling dus thuis verder 6 maanden lang. Je krijgt hiervoor de nodige producten mee naar huis. Deze producten (twv €210,-) zijn inbegrepen in de totale behandeling.


Belangrijk;

Bij deze behandeling is het heel belangrijk om de huid goed voor te bereiden met minimaal 2 weken thuisverzorging. Gebruik je onze producten nog niet dan is het aangeraden om éérst de huidanalyse te boeken. Zo kunnen we je optimaal adviseren over de juiste thuisverzorging en behandelingen.

Na de behandeling

Je huid kan direct na de behandeling wat roder zijn dan normaal. Smeer zo vaak als je prettig vindt met de Total Recovery cream die in het pakket zit. Na een aantal dagen zal je merken dat de huid wat droger wordt en er velletjes ontstaan. Dit is goed! Oude huidcellen maken plaats voor nieuwe. Laat dit proces gewoon zijn gang gaan, want je huid zal er hierna geweldig uitzien. Vind je het prettig, breng dan wat vaker de Total Recovery cream aan.

Spot out

350€